Over ons

Met meer dan 15 jaar ervaring in de branche hebben wij inmiddels een uitgebreide portfolio opgebouwd. Altijd tot advies bereid. Een goede prijs en de allerbeste kwaliteit staan voorop bij de door ons geleverde producten!

Montage-instructies

Voordat je begint met het werken aan je wielen adviseren we je om jezelf goed voor te lichten in de juiste technieken voor het opnieuw opbouwen van wielen. We raden ten zeerste aan dat het opbouwen wordt uitgevoerd door professionals.

Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade als gevolg van onjuiste montage. 

Voorbereiding is absoluut cruciaal. Zorg er altijd voor dat alle gaten waar de bouten doorheen gaan, schoon zijn. Alle pasvlakken moeten voor de montage worden voorbereid / geschuurd. Als u uw bestaande moeren hergebruikt, zorg er dan voor dat er geen bestaand vuil in de schroefdraad zit.

Bij de installatie is speciale aandacht vereist. De juiste procedure is noodzakelijk, zodat de bout geen schade oploopt. We raden aan om de kop van de bout vast te houden tijdens het vastdraaien en aanhalen van de moer. Als dat niet mogelijk is, gebruik dan aluminiumfolie tussen de dop en de boutkop om de kans op eventuele beschadigingen te verkleinen. 

Tijdens het reinigen is het belangrijk om alleen water en geen agressieve schuurmiddelen te gebruiken. We raden aan om alle vergulde bouten en spiegelglans gepolijste wiellippen te onderhouden en af ​​te dichten met een goed zuurvrij nano-wielafdichtmiddel voor extra bescherming.

Het aanbevolen aanhaalmoment voor een set tweedelige wielen is 15-20 Nm; voor een set van 3-delige wielen raden we 20-30 Nm aan. Draai uw bouten niet te vast. We raden aan om alle bouten eerst met de hand aan te draaien, voordat het uiteindelijke aanhaalmoment wordt toegepast. Bouten kruislings aandraaien; voor het afdichten dient watervaste kit, zoals Sikaflex 221, te worden gebruikt. Eén bus is meer dan genoeg voor vier wielen.