RVS boutjes M7x24 BBS RM 10 stuks

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

10 stuks M7x24 boutje voor BBS RM 

Gepolijst RVS boutjes, zonder kraag, speciaal geschikt voor 2-delige BBS RM velgen

M7x24mm

Created with Sketch.

Hier kun je de exacte afmetingen van je product beschrijven of mensen helpen de juiste maat te kiezen.

Gepolijst RVS treksterkte 12,9

Created with Sketch.

Speciale boutjes geschikt voor de BBS RM 

Voordat je begint met het werken aan je wielen adviseren we je om jezelf goed voor te lichten in de juiste technieken voor het opnieuw opbouwen van wielen. We raden ten zeerste aan dat het opbouwen wordt uitgevoerd door professionals.

Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade als gevolg van onjuiste montage. 

Voorbereiding is absoluut cruciaal. Zorg er altijd voor dat alle gaten waar de bouten doorheen gaan, schoon zijn. Alle pasvlakken moeten voor de montage worden voorbereid / geschuurd. Als u uw bestaande moeren hergebruikt, zorg er dan voor dat er geen bestaand vuil in de schroefdraad zit.

Bij de installatie is speciale aandacht vereist. De juiste procedure is noodzakelijk, zodat de bout geen schade oploopt. We raden aan om de kop van de bout vast te houden tijdens het vastdraaien en aanhalen van de moer. Als dat niet mogelijk is, gebruik dan aluminiumfolie tussen de dop en de boutkop om de kans op eventuele beschadigingen te verkleinen. 

Tijdens het reinigen is het belangrijk om alleen water en geen agressieve schuurmiddelen te gebruiken. We raden aan om alle vergulde bouten en spiegelglans gepolijste wiellippen te onderhouden en af ​​te dichten met een goed zuurvrij nano-wielafdichtmiddel voor extra bescherming.

Het aanbevolen aanhaalmoment voor een set tweedelige wielen is 15-20 Nm; voor een set van 3-delige wielen raden we 20-30 Nm aan. Draai uw bouten niet te vast. We raden aan om alle bouten eerst met de hand aan te draaien, voordat het uiteindelijke aanhaalmoment wordt toegepast. Bouten kruislings aandraaien; voor het afdichten dient watervaste kit, zoals Sikaflex 221, te worden gebruikt. Eén bus is meer dan genoeg voor vier wielen.